Miljöförvaltningen berättade om energi och sophantering

Sofielunds Kunskapsfrämjande och Kulturella Förening (SKKF) och Siman har under våren arrangerat miljöföreläsningar i Sofielund. Representanter från Malmö Stad har bland annat föreläst om energiförbrukning och sopsortering.

Nästa föreläsning är den 17:e april då Hyresgästföreningen och fastighetsägare i Sofielund ska berätta om de boendes rättigheter och skyldigheter.

Den 22:a maj ska vi göra ett studiebesök på SYSAV för att lära oss mer om sophantering, återvinning och skadliga ämnen. ”Det är mycket viktigt att vi får mer kunskap om avfall och sophantering, så att vi kan ta större ansvar för miljön”, säger Ahmed Moalin. ”Många boende i Sofielund har inte fått miljöinformation tidigare och har därför en hög energiförbrukning och återvinner sällan sitt avfall”.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s